fbpx

A Funkcionális Orvoslás Nőknek bemutatja:

Ciklusszinkron Minitanfolyam

Neked is mindenféle hormonális tünetek “színesítik” a hétköznapjaid? Évek óta próbálod felvenni a tested ritmusát, de olyan, mintha te és ő két különböző irányba haladnátok?

A nagysikerű Program zárt változata: Ezt a programot közel 4000 nő végezte el 2022 októberében!

Minitanfolyam a Ciklusszinkron életről, azaz a női biohackingről!

Szeretnél megszabadulni a bosszantó tüneteidtől, egyensúlyba hozni a hormonjaidat, és végre békében élve egy nyelvet beszélni a testeddel, de nem tudod pontosan mit kell tenned?

Ezen a minitanfolyamon megtanítom neked hogyan tudsz összhangban élni a ciklusoddal, megmutatom neked a TE saját beépített hormonális GPS-edet, amivel végre tudni fogod merre van az előre a hormonális káoszban!

“Szívből ajánlom a programot! Lassan közhellyé válik a mondás, hogy “kötelezővé tenném az iskolákban” a lányoknak -az ő szintjükön; de tényleg annyira fontos lenne, hogy mire menstruálni kezdenek, természetes legyen számukra, hogy mivel tudják segíteni a testüket, hogy megfelelően működjön. Hogy a mensijüknek örüljenek, és a nővé válásuk csodáját élhessék meg általa, nem pedig a fájdalmakat és egyéb tüneteket, s azt, hogy azok a napok elvesznek tőlük minden szempontból. Hálás vagyok a lehetőségért, hogy én ezt a tudást már átadhatom a kislányomnak. Köszönöm!

Bea

A minitanfolyamon megtanulod:

$

Hogyan működik a belső hormonális GPS-ed, és hogyan térképezheted fel és fordíthatod a saját hasznodra a nőiségedben rejlő lehetőségeket

$

Milyen a normális ciklus, hogyan lehet kitalálni, hogy hol tartasz a ciklusban

$

Mire jó az ovuláció

$

Fogamzásgátló tabletta és a ciklusszabályozás

$

Miért érdemes ismerni a ciklusod egyes szakaszait és mit nyerhetsz ezzel a tudással

$

Miket vehetsz észre, és milyen változásokat vezethetsz be, hogy támogasd magad az egyes fázisokban

$

Hogyan optimalizáld az életed az optimális egészség, kreativitás és termékenység érdekében

$

Hogyan optimalizáld a munkavégzést a ciklus egyes szakaszaiban

A program különösen hasznos lehet neked, ha…

van gyermeked – akár fiú, akár lány – és szeretnéd, ha nem kellene lavíroznia a női működések köré szőtt tévhitek akadályai között, hanem a kamaszkora kezdetétől tudná azt, amire neked egészen eddig várnod kellett

nőkkel, lányokkal foglalkozol, és bár rengeteget tudsz a testünk működéséről, nap mint nap tapasztalod, hogy vannak hiányzó puzzle darabok

ha felelősségednek érzed, hogy hiteles információkat birtokolj a tested működéséről, és ezek fényében hozz döntést az egészségedről: legyen szó orvosi kezelésről, edzésről, táplálkozásról, vagy akár az önismereti utadról

ha szeretnéd a testtudatosságot kiemelni a közösségi média platformok hashtag tengeréből, és valódi tartalommal feltölteni

A minitanfolyam lépésről lépésre tanítja meg az alapokat a ciklusodról, és arról, hogy hogyan lehetséges a ciklusoddal szinkronban létezned a 21. században – azaz hogy lehet Női Biohackerré válni.

Ki tartja az online minitanfolyamot?

Dr. Varga Zsuzsanna vagyok. Anya, családorvos, hatha jóga oktató, integrált és funkcionális orvoslás szemlélettel gondolkodó orvos, FEMM Health termékenységtudat oktató és Női Biohacker persze!

A Funkcionális Orvoslás Nőknek, a Női Biohacking Program és a Ciklusszinkron Akadémia alapítója.

Dr Aviva Romm mentorálásával tanultam a funkcionális és integrált női orvoslást. A Termékenységtudatról, valamint a reproduktív egészségről a FEMM Health és a Reproductive Health Research Institute (RHRI) szervezésében tartott képzéseken finomítottam meglévő tudásom.

Mint Nő, Anya és Orvos több szemszögből is látom az egészségügyet. Tisztában vagyok vele, hogy mennyire nyomasztó és frusztráló kihámozni a lényeget abból, amit az orvosnál hallasz, vagy amiket olvasol a számtalan netes egészség fórumon. Az elmúlt 10 évben nagyon sok olyan nővel találkoztam, akik évek óta keresték a problémáikra a megoldást, akik nagyon sok helyen jártak, de mindenhol csak fél információkat kaptak, és soha nem kapcsolták össze a különböző panaszaik eredetét, és így persze igazán megoldást sem találtak. 

Ezért kezdtem el építeni azt a ma már hatalmas tudástárat, amiből ezen a Tanfolyamon veled is megosztom az egyik legfontosabb eszközt, amit a mai világban nőként kaphatsz, hogy újra nálad legyen az irányítás, és magabiztosan képviselhesd az érdekeid az orvosi rendelőben és azon kívül is.

Hogy zajlik és miből áll a minitanfolyam?

$

Egy zárt felületre kapsz belépőt, itt találod az összes anyagot egy helyen. A vásárlás után egyből eléred az összes anyagot, és szabadon, saját időbeosztásban dolgzohatod fel az anyagokat. Az anyagokat 3 hónapig éred el!

$

Egy átfogó bevezető után 5 videóban elmesélem neked a ciklusszinkronitás alapjait.

$

Megkapod az 5 napos minitanfolyam összes élő felvételét is. Ez a tanfolyam október 17-21-ig zajlott, és itt hoztunk extra tanításokat, illetve megválaszoltuk az aznapi videóval kapcsolatos kérdéseket. Ez számodra is biztosan hasznos lesz, hiszen majdnem 4000 nő végezte el a tanfolyamot, és az ott előforduló leggyakoribb kérdéseket gyűjtöttük össze, és válszoltuk meg minden este.

$

Minden videóhoz tartozik egy letölthető anyag is, ami segít az adott szakaszt megérteni, összefoglalni, és itt találod majd a minta recepteket is.

$

Minden videó PPT-it megkapod pdf formátumban, az összes videó elérhető hanganyagként is, ha így neked kényelmesebb.

Hogyan fogja ez a minitanfolyam pozitívan befolyásolni az életedet?

$

Nagyobb könnyedség, teljesség és kiegyensúlyozottság érzése a mindennapokban

$

Felvértezve érzed majd magad a ciklusodban bekövetkező változásokra, és tudod majd, hogy a tested változásai megerősítenek, nem kell többé háborúban állnod önmagaddal

$

Bölcs, gyönyörű és erős nőként ismered meg magad, könnyebben tudsz ezáltal másokat is támogatni, ami különösen hasznos lesz, ha anya vagy, vagy ha nőkkel foglalkozol, segítő szakmában dolgozol

$

Kevesebb túlterheltség – jobban tudod majd kezelni az energiádat a ciklusod alatt

$

Elfogadás magaddal szemben, önkritika helyett önszeretet

$

Kiegyensúlyozottabb kapcsolatok a szeretteiddel, mivel tudod, hogy mire van szükséged, és ezt kommunikálni is tudod

$

Virágzó kreatív energia, ötletek és inspiráció

$

Végre bízol majd a testedben, az intuíciódban, ezáltal magabiztosabb is leszel

$

És persze még ott van a ragyogó bőr, az erős test, a nyugodtabb alvás, a libidó és még sok-sok minden más!

Miben más ez, mint a Női Biohacking Ciklusszinkron Program?

 • Ez kicsinyített változata a Nagy Ciklusszinkron Programnak, mondhatjuk, hogy a kistestvére!
 • Itt nem megyünk bele annyira mélyen a folyamatokba, mint a nagy programban, és nem szükséges hozzá 6 hét, hogy végigmenj az anyagokon. 
 • Saját tempódban dolgozhatod fel a program tartalmát.
 • Nincs Facebook csoport támogatás, önállóan tanulhatsz.
 • Mindig elérhető program. A zárt felülethez a vásárlás után 3 hónapig férsz hozzá!
 • Alapokat fogsz megtanulni, rövidebb videókból, rövidebb írásos anyagokból!
 • Ez a 2022. októberében lezajlott 5 napos minitanfolyam anyagait öleli fel, amit közel 4000 nő végzett akkor el! A nagy sikerre való tekintettel szerettük volna, ha ez is elérhető, és hozzáférhető, így minél több nőhöz eljuthat ez a tudás!

Mi az, amit kapsz?

Ciklusszinkron Minitanfolyam

18.900 Ft  (Bruttó)

$

11 videó

$

10 hanganyag

$

6 e-book

$

5 PPT

$

Írásos kiegészítő anyagok a tanfolyam belső felületén

$

Belső zárt felület elérése 3 hónapra

$

Kedvezmények táplálékkiegészítőkhöz és konkrét javaslatok

$

Kedvezmény a nagyobb programra

$

20% kedvezmény e-book vásárlására

Nagyon örülök, hogy jelentkeztem a tanfolyamra, mert eddig soha nem hallott tényekkel szembesültem, információval bővült a tudasom!

16 éves korom óta szedtem fogamzásgátló tablettát, kisebb-nagyobb kihagyásokkal kb 15 évig, majd pár évig hüvelygyűrűt használtam… Ha tudtam volna anno, hogy ez mivel járhat… Ezért is írtam korábban, hogy ezt tanítani kellene kötelezően a tiniknek, de a szüleiknek is. De a nőgyógyaszoknak is, hogy a hozzájuk forduló lányokat, nőket kellőképpen tájékoztassák ezen szerek következményeiről.  Nem elég az éves májfunkciós labor, és ha ott rendben van minden, akkor oké, mehet tovább a tabletta stb.

Az oldalt régebb óta követem, így bizonyos dolgokat már megfigyeltem, de most sokkal jobban fogok figyelni és jegyzetelni! Hálás vagyok a tanfolyamba fektetett energiáért, köszönöm!”

Simon Szilvia

“Annyira örülök, hogy csstlakoztam a tanfolyamhoz. Sehol máshol nem találkoztam még ilyen nagyon aprólékosan elmagyarázott folyamatokkal a női ciklus kapcsán. Köszönöm!

Petrus-Horváth Alexandra

“Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, és magamat ismételni: ezzel a módszerrel minden lánynak találkoznia kell!

Talabos Georgina

“Szuperül összefoglalt anyag! Bárcsak az iskolában is ilyen érthetően és RÉSZLETESEN beszéltek volna a ciklusunkról. Köszönöm, várom a holnapot és a következő évszakot

Rékasi Dorina

“Most kommentelek és reagálok bármit le először, mert annyira szenzációs az egész, főleg a mai végképp, hogy már nem bírom magamban tartani! A többi ömlengést most kihagyom,  de lassan 2 éve nincs fent a Facebook a telefonomon, mindenféle elvi és lelki okokból, és a tanfolyam indulása előtti utolsó éjszaka még dúlt bennem a dilemma, hogy mi legyen, hagyjam ki a tanfolyamot vagy töltsem le a facebookot, hogy részt tudjak venni …. már úgy mentem el aludni, hogy lemondtam róla, és végül hajnalban az első videó lejárta előtt letöltöttem mégis és úúúúgy örülök, hogy meggondoltam magam!!!! Nagy kár lett volna lemaradni erről! Köszönöm szépen ezt a kincset érő tudást, és a sok AHA élményt, illetve nem utolsó sorban Zsuzsi kellemes stílusát, élmény hallgatni

Blau Csilla

“Jó régen voltak egy ismerősömmel nagy, világmegváltó beszélgetéseink a nőiség és férfiség mibenlétéről. Nyilván nem jutottunk semmire. De most ez megint olyan dolog, hogy végülis itt volt az orrom előtt a válasz egész életemben, de azt hittem, biztos valami más is lesz még. Pedig ha a ciklust és a ciklikusságunkat el- és befogadom az életembe, és ilyen mélységben látom, akkor nyilvánvaló nekem most, hogy ez a hullámzás maga a nőiség, és az állandóság maga a férfiség. Nekem ez most így igaz és gyönyörű. És amikor a párommal azon évődünk, hogy én magam vagyok a változás, aki újra és újra hoz valami újat és borít valamin, ő meg élvezné, ha mindig minden ugyanúgy maradna, és ezzel együtt imádjuk egymást, akkor abban nekem ott van ennek az egésznek a csodája. Mindig itt volt a válasz az orrom előtt arra a kérdésre, hogy kik és milyenek is vagyunk mi, férfiak és nők, köszi, hogy megmutattátok!

Patik Réka

Maradtak még kérdéseid?

A lenti GYIK szekció mindent megválaszol a csomagokkal kapcsolatban. Ha mégis kérdeznél tőlünk, az info@funkcionalisorvoslas.hu email címen bátran tedd meg!

Hormonális fogamzásgátlót használok, hogyan befolyásolja ez a program kimenetelét? Abba kell hagynom előtte, vagy azzal együtt is működik?

A tabletta szedése – vagy egyéb hormonális fogamzásgátló használata idején a ciklusszinkronizálás nem működik úgy, ahogyan működik a természetes ritmus mellett. 

Ha fontolgatod a tabletta elhagyását, a táplálkozás és a mozgás ciklushoz való szinkronizálásának elkezdése még a tabletta szedésének idején a hormonális átmeneti időszakot nagyban megkönnyítheti és megelőzheti a különböző tünetek visszatérését vagy előfordulását, mint amilyen pl.: az akne, az álmatlanság, a hangulat ingadozások és a rendszertelen menstruációs ciklus.

A programban leírt tanácsok beépítése az életedbe segít majd az átmeneti időszakban, míg a tengelyek visszaállnak a természet adta állapotukba.

Jelenleg szoptatok és/vagy nem állt még vissza a ciklusom. Nekem is érdemes lehet elvégezni a programot?

Bizony! Addig amíg rendszeresen szoptatsz természetesen a ciklusod még valószínűleg nem állt vissza, vagy még rendszertelenebb. A kizárólagos szoptatás alatt a prolaktin hormon miatt, ami a tejtermelést szabályozza, illetve az ösztrogén és progeszteron hormonok egymással összefüggő működésének hatására legtöbbször nincs peteérés. De a tejtermelés változásakor (hozzátáplálás, betegség, stressz) az ösztrogén hormon szintje is váltakozik, és el-elindul a tüszőérés folyamata, ami meg-megáll, ha az újabb szoptatás alkalmával ismét több prolaktin hormon képződik a testedben. (Billings.hu) A programban leírt tanácsok számodra is nagyon hasznosak lesznek majd!

Cikluskövetés-e a biohacking? Megtanuljuk-e a programban a cikluskövetést?

Nem. Ez a tanfolyam nem arra szolgál, hogy megtanítsa neked valamelyik cikluskövetéses módszert, vagy információt nyújtson a természetes fogantatásról vagy fogamzásgátlásról. A Program arra fog megtanítani, hogy több szinten is tapasztalhasd a tested természetes ciklikus működését, hogy végre más szemmel tudj tekinteni rá, hogy elfogadd a megértésen keresztül a ciklikus működésed, és megértsd, hogy hogyan tudsz ezzel együtt dolgozni, élni, ami nagyon hasznos információ, amely a cikluskövetést kiegészítve és anélkül is megállja a helyét.

Mit ad akkor, ha nincs semmilyen hormonális problémám, ha magától megy minden a saját útján?

Önismeretet és testtudatosságot. Közös nyelvet a testeddel, szavakat arra, amire eddig nem voltak szavaid. Gondolj bele, mennyi energiát teszünk abba, hogy a munkánkhoz szükséges idegen nyelveket megtanuljuk – eközben jelentősen kevesebb erőforrást mozgósítunk azért, hogy beszéljük a testünk nyelvét. A módszer segít leküzdeni a tabukat, segít abban, hogy pontosabban lásd az igényeidet, segít pontosabban ki is mondani őket, így tudatosabban állíthatod fel a határaidat. Ha pedig bármikor valamilyen hormonegyensúly megborulásából fakadó kellemetlenséggel nézel szembe, azt tapasztalod majd, hogy sokkal kompetensebben tudsz jelen lenni a nehézségek kezelésében – történjen az akár öngyógyítás útján, akár orvosi beavatkozások által. 

Mi véd meg a terhességtől, ha nem szedek fogamzásgátlót?

A ciklustudatosság alapvetően képessé tesz arra, hogy termékeny és terméketlen napokat különíts el a ciklusodban, és tökéletes módszer a fogamzásgátlásra. Ijesztőnek tűnhet, hiszen egy teljesen új paradigma a szokásos módszerekkel szemben, azonban csak addig ennyire homályos és bizonytalan, míg meg nem ismered a tested. Óriási tévhit, hogy a női test egy hektikus, össze-vissza ovuláló, állandóan termékeny rendszer! Ennek a tévhitnek a felszámolása az első lépés a természetes fogamzásgátlás felé. A tanulási időszak alatt, illetve a termékeny időszakban természetesen fontos, hogy használj kiegészítő védekezési módszereket, fontos, hogy megszerezd a kellő önbizalmat és tapasztalatot tested jeleinek olvasásához.

Alkalmas a program menopauzában után is?

A Ciklusszinkron Minitanfolyam kifejezetten a reproduktív/termékeny korban lévő nőknek szól. Ha már a menopauzában vagy, akkor a ciklussal szinkron életmód már nem lesz releváns. Tudom, hogy ez is egy hatalmas hiányterület, és igyekszünk minden perimenopauzában és menopauzában élő nőnek is segítséget nyújtani, bejegyzéseket, témákat átbeszélni a későbbiekben. Ha mégis vonzó számodra ez a szemlélet, akkor a hold fázisait figyelembe véve tudod végezni a programban leírt tanácsokat, javaslatokat!

Milyen formátumban kapom meg a programot?

A program egy külön belső, zárt felületen elérhető – ciklusszinkron.hu. A belépés előtt küldök egy regisztrációs űrlapot, majd aktiváljuk a hozzáférésed, és ezek után tudsz majd belépni az oldalra. A program tananyaga videó, hanganyagok, írásos anyagok illetve bármilyen eszközről (okostelefon, laptop, tablet) megnyitható PDF formátumú e-book.

Hogyan zajlik a program, mi a menetrend?

Vásárlás után, egy regisztrációt követően aktiváljuk a hozzáférésed a program belső felületéhez. Itt éred majd el a minitanfolyam anyagait a belépést követően. A regisztrációd 3 hónapig érvényes, ennyi idő áll rendelkezésedre, hogy feldolgozd az anyagot.

Mit kell tennem, hogy megszerezzem?

Kattints az “Ezt kérem!” gombra. Ezután a kosárba kerül a termék. Tovább gomb után a pénztár oldalon töltsd ki a megrendelő űrlapot.

Lehetőséged van bankkártyás és átutalásos fizetési módok közül választani. A bankkártyás fizetés esetén a PayLike rendszeréhez irányítunk téged, amely 100%-osan megbízható fizetési mód!

Ha mindennel készen vagy, akkor kattints a “Tovább a fizetéshez” gombra!

Nincs más hátra, fizesd ki az program árát! Várd meg míg a tranzakció megtörténik. A sikeres fizetést követően e-mailben megkapod majd a számlát, illetve egy további e-mailben minden fontos tudnivalót elküldök majd!

Milyen fizetési módok közül tudok választani?

Egy összegű banki átutalás és bankkártyás fizetés lehetséges!

A Paylike által elfogadott bankkártya típusok: összes Visa, Mastercard és Maestro kártya típus (Visa Electron, Visa-Dankort, céges bankkártya, betéti kártya, hitelkártya, stb.).

Ha pedig valami gondod akad, vagy kérdésed van a fizetéssel kapcsolatban, kérlek írj nekünk az info@funkcionalisorvoslas.hu e-mail címre, és munkanapokon 9:00-15:00 között igyekszünk válaszolni, amint lehet!

Hogyan működik a bankkártyás fizetés?

Bankkártyás fizetés esetén a tranzakció a külső banki partnerünk (Paylike) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, amiben megtalálod a számlát is.

Meddig érhetem el online a tanfolyamot?

Az anyagokat 3 hónapig  éred el, eddig lesz időd feldolgozni őket, illetve letölteni azt, amire szükséged lehet. A 3 hónap lejárta után nem tudsz már belépni a belső felületre, és sajnos nem áll módunkban hosszabbítani a hozzáférésed, így kérlek majd figyelj erre! Köszönjük a megértésed!

A tanfolyamon és az e-bookokban leírt információk tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik az alapos orvosi vizsgálatot. Az ennek elmaradásából származó egészségkárosodásért az oldal fenntartója nem vállal felelősséget. Tartósan fennálló vagy akut tünetek esetében is kérlek keresd fel kezelőorvosodat! Az oktatási anyagok célja, hogy hasznos információkkal szolgáljon.

A tanfolyamon a kompetenciahatárokat szigorúan tartjuk, tehát egyéni, konkrét egészségügyi problémákat érintő kérdésekre nem válaszolunk. Az új Felnőttképzési törvény miatt pedig azt is ki kell emelnünk, hogy a tanfolyam nem a felnőttképzés keretein belül zajlik, nem adunk szakképesítést és a kurzusok nem irányulnak kompetenciafejlesztésre.

Mit kell most tenned?

 1. Ha szeretnéd megvásárolni a programot katt az “Ezt kérem!” gombra!
 2. A kosár oldalon kattints a tovább gombra. 
 3. A pénztár oldalon töltsd ki a megrendelő űrlapot. 
 4. Katt a “Tovább” gombra!
 5. A PayLike rendszeréhez fogunk téged irányítani.
 6. Fizesd ki a program árát!
 7. Kész vagy! E-mailben megkapod a számlát, majd egy további e-mailben leírok minden fontos tudnivalót a regisztrációval kapcsolatban is!

Kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban?

E-mail: info@funkcionalisorvoslas.hu

100% Biztonságos vásárlás

Adataidat a te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adjuk ki! Az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

Bankkártyás fizetés esetén a tranzakció a külső banki partnerünk (Paylike) rendszerén keresztül történik. A Paylike fiókkal lehetőség van az összes Visa, Mastercard és Maestro kártyatípus elfogádására.

Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

Kattints ide, ha többet szeretnél tudni a Paylike-ról!